2007-07-27

Csak kicsit több időbefektetés, de a Csapat dolgozik!

Örömmel jelenthetem, hogy elköltöztem. Nagy öröm igaz? A lényeg az, hogy valóban elköltöztem, és már net kapcsolatom is van, így az oldal f4rissítéssel nem lesznek problémák úgy, ahogy az elmúlt 2-3 hétben volt (heti 1 frissítés).

További jó hír, hogy SOS és Ephedrin is dolgozik az oldalon, és 2 új fényképész is jelentkezett a csapatba, mellyel a Technowar Fényképész jelentkezés első fordulója lezárult!

SOS-t dícséri a képtárunk menetelése, mely hamarosan még gyorsabb iramot vesz majd fel. És régi tartozásunkkat is teljesítettük - majdem minden régi kép felkerült!

Ephedrin pedig komolyan rászállt a Party videós szolgáltatásunkra, így az elmúlt hónapban csaknem megduplázódott rovatának látogatottsága.

A közeli tervek között szerepel egy dj levlista felállítása is, melynek előkészületei már folynak. A lista fő célja az lesz, hogy a Letöltések rovatunkban feltűnjenek a fiatal tehetségek mixei éppen úgy, mint a partneroldalak dj-inek szettjei, vagy nagyobb nevű lemezlovasok felvételei is. A várható indulás augusztus!

Partyszervezők figyelmébe ajánljuk most induló Partyszervező levelezőlistánkat is, melyben az aktuális akciókról, együttműködési lehetőségekről értesítünk minden Promótert.

Tehát a munka folyik, a Csapat dolgozik!

Nincsenek megjegyzések:

A Techo War Zenei Portálról