2007-10-08

Pörögnek az órák, napok és a Technowar csak lépeget

Régen sikerült bejegyzést jegyezni a blogba, de itt az ideje a frissítésnek.

Az elmúlt hetekben nagyon hajtottunk, hogy az eltervezett hármast - Party Fotó, Party Videó, Mix Letöltés - frissítsük. Az eredmények egyértelműek: a Technowar növekszik, gyarapodik, terjed a láz... :)

Persze előfordul, hogy egy Dokk-os bulin furcsán néznek fényképészeinkre - Technowar? De ez nem is techno! - de szép lassan kezdi mindeki elfogadni, hogy a technowar nem csak techno zene lehet, hanem a "technikai forradalom" online képviselője, kulturális magazin, technikai és zenei online médium.

Munkatársaink munkája azonban nem csak napi frissítés jellegű, folyamatosan keressük a kiskapukat, mérjük fel az igényeket, és készítjük elő, valósítjuk meg a fejlesztéseket. Hogy mik ezek? Sok-sok keresőoptimalizálás, feltöltés, és néhány olyan dolog, ami nem látszik, de időről időre könnyíti munkánkat időt biztsítva az újabb témák, szolgáltatások indítására.

És ismét fényképészeket keresünk! De most már nem mindegy, hol laksz... Két fényképész kollégát keresünk, akik rendszeres látogatói az sárándi M47-nek és a keceli Koronának.

A feltételek hasonlóak, jelentkezni pedig az sos(kukac)technowar.hu e-mailcímen lehet SOS fényképezésmester kollégánknál!

Ne habozzatok, ha M47 vagy Korona törzsvendégek vagytok!

Nincsenek megjegyzések:

A Techo War Zenei Portálról