2008-03-04

Technowar fejcsere

No megszületett! Lecseréltük a fejlécet, mely - reményeink szerint - komolyabb, profibb külsőt kölcsönöz a Technowar Portálnak. Az oldal többi részének szerkezete is változtatásra kerül lépésről-lépésre, és a Party Képtár is visszakerült az oldalba integrált formában, már nem új ablakban nyílik meg.

Változtak hírdetési áraink is: a 2007-ben "mesterségesen" a piaci ár alatt tartott hírdetési árakat most 2008-nak - és az oldal látogatottságának - megfelelő szintre hoztuk. Az elv azért maradt, továbbra is a konkurencia árának fele, kétharamada nálunk a banner, mely totálisan központi helyen látható. A Hírdetési árak megtalálhatók a Médiaajánlat menüpontban - Figyelem! Partyszervezők 50% kedvezményt kapnak!

Ha minden jól megy március közepéig beindul egy új szolgáltatásunk is. Erről nehéz lesz lemaradni, mert a főoldali cikken, bannereken kívül rendesen megszórjuk majd levelező listánkat is az újdonsággal. Reméljük ezen újdonság hosszabb távon igazán nagy örömet okoz majd nektek!

Az elmúlt időben volt néhány PHP /Java kódos kellemetlenség is, és a mix tárhely is rakoncátlankodott, de már mindent sikerült megszerelni...

Köszönjük hűséges látogatásaitokat!

Nincsenek megjegyzések:

A Techo War Zenei Portálról